Καλώς ήλθατε στο Blog του συλλόγου μας…

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αποτροπιασμός Δ.Σ. συλλόγου για το απαράδεκτο περιστατικό στο σχολείο μας...


Προς το Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Ορεστιάδας

Αγαπητοί καθηγητές,

            Με αφορμή το απαράδεκτο περιστατικό, που έλαβε χώρα στο σχολείο μας, το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αισθάνεται την αδήριτη ανάγκη να εκφράσει τον αποτροπιασμό του σε κάθε τέτοιου είδους συμπεριφορές. 

            Πιστεύουμε ότι οι ρόλοι τόσο των γονέων όσο και των καθηγητών είναι διακριτοί και πρέπει να τους σεβόμαστε και να τους τιμούμε. 

            Θεωρούμε ότι το λειτούργημά σας είναι αναμφισβήτητα το πλέον σημαντικό και ανεκτίμητο και γνωρίζουμε ότι πλειστάκις αφιερώνετε προσωπικό χρόνο, σκέψη και κομμάτι απ’ την ψυχή σας ακόμα μεριμνώντας για τα παιδιά μας.

            Θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες και  αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σας για το καλύτερο των παιδιών μας.

            Με τιμή
              Το Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. καταδικαστεα η συμπεριφορα των ατομων που εμπλεκονται στο συγκεκριμενο επεισοδιο...απαραιτητη για την κοινωνια μας η υπαρξη γονεων που να δεχονται την αξιολογηση των μαθητων στην οποια προβαινουν οι καθηγητες οσο και αν νιωθουν οτι αυτη δεν ειναι απολυτη ορθη αλλα και καθηγητων που δεν θεωρουν τους εαυτους τους αυθεντιες και διακρινονται για τη στοιχειωδη ευγενεια τους...μονο ο γονιμος διαλογος καθηγητων-γονεων και μαθητων μπορει να αποτρεψει παρεμφερη περιστατικα στο μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή